Matilda & Pytzan

Alla inlägg under september 2011

Av Matilda W - 27 september 2011 09:52

Egentligen behöver man inte märkes utrustning för att vinna. Visst jag har ett JW schabrak och veredeus benskydd men jag skulle lika gärna kunna tävla med rosa schabrak från Hööks. Jag tror det skulle gått exakt lika bra. Visst att det är kul med märkes utrustning och snygga grejer men man behöver det egentligen inte!  Jag kommer nog inte på ett bra tag) köpa ny märkes utrustning, endast begagnat isf. Men just nu behöver jag ingenting nytt iaf. 


Jag tror bara att många vill känna sig snygga på tävlingar. Jag har sett en som har back on track hjälm (kostar nog runt 2000 kr) och sådana här stigbyglar men hennes häst stannar på 50 cm. Detta är en b-ponny. Jag tror inte direkt hon behöver märkes sakerna, men om hon vill ha det kan hon få ha det. Nu säger jag heller inte att de som inte kan hoppa inte ska ha märkes utrustning jag säger bara att de inte behöver den för det går nog exakt lika bra med vanliga stigbyglar. Vi kan ta mig som exempel också. t ex i Gäsene skulle jag kunna ha mina gröna benskydd. Jag hade nog ändå vunnit i LC:n! Och min hjälm kostade 300 kr. Jag tror inte hästarna tänker "aha, hon har en hjälm för 300 kr nä då vill inte jag hoppa". Så märkes utrustning spelar absolut ingen roll men visst är det kul att ha det!


/Matilda



Av Matilda W - 27 september 2011 09:49

Har fixat lite som ni ser. Är det någonting ni vill ha ändring på? Eller är den bra som den är nu (designen)?.



Nu ska jag fixa lite allmänt och sen städa rummet. Måste även diska idag...


Hörs senare!


  Haha tjock? Nejdå (han är faktiskt inte så tjock)  

Av Matilda W - 27 september 2011 08:07

Ja, idag stannar jag hemma. Är fruktansvärt förkyld, feber, ont i halsen och allt det där. Fast det är inte så konstigt att jag är sjuk idag.


Igår så regnade det nästan hela kvällen. Jag red ändå runt Klåddergerde (det tog ca 30 min). När  vi kom tillbaka till stallet var både jag och Pytzan helt genomblöta! Min jacka hade regnat igenom men som tur va hade jag regnbyxor. Sen skulle jag ju även cykla hem, i regnet. När jag red hade jag även "regnridvantar", de var ju så vattentäta eller inte. Så jag cyklade hem (5 km) var kall, blöt och utan vantar... Jag får ju skylla mig själv. Uscha! Men Pytzan var väldigt duktig. Jobbade sig super och var pigg och glad när det regnade. Han hatar regn annars men idag brydde han sig inte så mycket.


Idag blir det lite pill med bloggen. Mera åsikts inlägg och roliga inlägg. Lite tidinställda blir det nog. Jag ska faktiskt inte vara för social. Det spelar faktiskt inte så stor roll om jag kommer upp i toppen med flest inlägg. Det viktigaste är att bloggen är bra och jag tycker det är roligt! Kommer kanske fixa lite med headern och designen.


/Matilda


   You are the light

Av Matilda W - 26 september 2011 14:03

Sitter här med Emma, Ida och Matihilda (Idas kompis). Lina står även brevid! Nu ska vi ha profil.... Ska ut i skogen och vandra med mina vita converse... 

   

Av Matilda W - 26 september 2011 13:03

Han tyvär inte blogga imorse. Ibland får man prioritera vissa saker, denna gången blev det bloggandet. 


I morse hade vi Engelska prov viklet gick super! Vet inte om jag får fullpott men jag svarade på allt. Sen har vi nyss tittat på film på So:n. Den var väl ganska bra fast lite rörig.


   hejdå! /M

Av Matilda W - 25 september 2011 23:00

Vad trött jag är på de orden. Jag har hört folk säga det i skolan. Men de vet ingenting! Jag kan erkänna att när jag är hungrig eller arg då blir jag världens bitch. Jag är väldigt seriös av mig men kan flumma loss! Att en person ser och hör mig speciellt mycket 1 gång, och säger detta. De kanske "lyssnade" på mig vid helt fel tillfälle. Jag kan vara världens mest flummigaste person ibland. Men jag orkar inte "leka" runt på rasterna och skratta åt allt om jag inte är glad. Nu har det förbättras otroligt mycket. Jag är mycket gladare och mognare än t ex i 6-7:an.


Men det värsta jag vet är när folk går runt och "kittlar/stöter till" mig i magen. Såklart man reagerar, men det är så fruktansvärt jobbigt! Så folk som läser detta, SLUTA! Jag är inte feg och skriver det på datorn, jag har sagt till er. Sluta snälla och döm mig inte efter 1 gång. Ge mig en chans. Första intrycket av mig (och många andra) kan vara helt konstiga. Det bästa jag kan göra är att vara mig själv och egentligen skita i vad folk tycker! Jag ville bara få fram någonting av den här texten.. Men vad?


Gud vad konstig den blev

Av Matilda W - 25 september 2011 22:40

Såg på Nellie Berntssons blogg att ponnyakuten skulle sändas ikväll så jag gick in på Svtplay men det är ju säsong 1 ? Men det blir väl bra ändå. För det är ju en viss snygging som är med där 


Nu ska jag checka Ponnyakuten och sedan glosboken eftersom det är Engelska prov imorgon...



Nattinatti   

24

Av Matilda W - 25 september 2011 21:08

Var inne på bloggplatsens startsida och sågv att jag låg på plats nr 24 av mest inlägg denna veckan! Har gjort 41 inlägg denna veckan. Ska vi komma upp i toppen? Nu ska jag bannu med uppdatera  Vill ni att jag skriver om något speciellt eller bara kör på mitt eget race?


Nu ska vi äta middag (lite sent?). Måste även duscha efteråt. Blir nog sent i säng idag med... Måste bli bättre på det!...


Hörs imorgon och vem vet kanske det kommer upp dagens outfit?


/Matilda 


  bild från idag!

Presentation


Den här bloggen handlar om min C-ponny Monty Python, även kallad "Pytzan". Vi tävlar just nu LB/LB och satsar på LA/LA 2012. Fråga om du undrar något!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni ha mer videobloggar?
 ja
 nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards