Matilda & Pytzan

Alla inlägg under september 2011

Av Matilda W - 15 september 2011 14:55

Känner att allt är bra nu! Skolan går bra, ridningen och jag mår själv bra. Kan det bli bättre?


Nu ska jag städa mitt rum, det behövs! Vid 4 åker jag till stallet och rider runt klåddergerde, stog det på schemat? Sen ikväll ska jag putsa och då kommer Emma bort till stallet och samtidigt ska vi plugga! Så jag får ta med mig lite böcker.


Vad är det med er egentligen er?? På omröstningen är det 4 personer som harv röstat varar 75 % har "röstat" på 'Varje dag!' medans 25 % på 'aldrig'...


Vi hörs senare! Ni ska få innan och efter bilder på mitt rum. Jag lovar!


   Fin bild på mig och Amanda!

Av Matilda W - 15 september 2011 07:02

Ja, så ser mitt "schema" ut idag! Ikväll ska jag putsa Pytzans utrustning.  Emma kanske också kommer bort till stallet så pluggar vi där. Anledningen till att jag putsar idag är att jag inte riktigt hinner imorgon då jag slutar vid 4 och jag ska fixa Pytzan och vill helst vara hemma innan 8!


Nu måste jag fortsätta äta frukost!


  ser ni pytzan?



Av Matilda W - 14 september 2011 20:42

Ååh, vad jag älskar min ponny!

Jag vet själv att det är väldigt tråkigt att läsa lång text så försöker kortfatta det lite!

Vi började med att trava på fyrkantspåret och ställa åt höger åt vänster (alltså motställa på ena lågsidan). Pytzan vart lite stel i början  men blev mjukare och mjukare. Först var han ganska seg men efter kanske 10 min så tändes det en låga! Shitans vad pigg han blev! Vissa gånger drog han iväg, även om sdet inte märktes kändes det!


Sen började vi hoppa ett litet hinder. Ine speciellt högt, bara ett lågt enkelt räcke. Sedan hoppade vi en serie på 4 hinder. Det var väldigt kort avstånd så man fick hålla in hästen. När vi hade hoppat kanske 3 gånger så la Ulf bommar i mitten mellan varje hinder, fattar ni? Annars kan ni kolla bilden längre ner.


Vi hoppade lite små banor och Pytzan kändes superfin! Vid vissa tillfällen fick jag trycka av honom. Han kan inte riktigt se avstånden själv så jag fick hjälpa till lite. Men han kändes superfin och lyssnade kanon! Hoppade som högt 1 m tror jag.

Såhär såg all hinder ut idag!

     Dom svarta är hindrerna och de rosa är bommar på marken!


Av Matilda W - 14 september 2011 14:57

Nu ska jag plugga lite. Franska och Fysik (ev HKK också).


Sen ikväll blir det hoppträning! Tyvär är Emmas ponny skadad så då hopptränar jag inte med henne... Sist var det jag och 2 storhästar... Vi får väl se vilka som tränar ikväll men det viktigaste är att det går bra för mig och Pytzan!


Chiao!


P.s Tävlingen månadens blogg kommer upp på Fredag då jag även skriver ut vad jag tyckte om den vinnande bloggen!


  Ovisad fail bild! Blir nog "mulle- outfiten" idag .

Av Matilda W - 13 september 2011 21:49

Första gången här på bloggen jag säger att jag är stolt över mig själv! Satt i 2 timmar och pluggade Matte. Gjorde 25 tal och är färdig med Matte läxan (som vi egentligen har tills på Fredag). Jag är så stolt att jag är färdig, och det var faktiskt svårt!


Nu ska jag duscha och sedan nana! Imorgon blir det skola. Slutar vid 2 så det är väl ok. Undra om vi har Fysik tills imorgon?... Hoppas inte!! Fast jag kanske är färdig med den redan? Förvirrad!


/Matilda

  Fail!

Av Matilda W - 13 september 2011 21:46

Kommentar till :)
 
Ingen bild

Sarah :)

Tisdag 13 sept 18:32

Jag tycker det skulle vara jätte bra om du hade tävlingar där man inte måste ha blogg , det kanske skulle ha räckt med BDB eller något :) <3



SV: Jo men just i den här tävlingen måste man ha blogg. Men jag vet inte riktigt vad jag ska lotta ut! Det är ju inte så trevligt att få ett begagnat schabrak! Men vi får se om det blir något...

Av Matilda W - 13 september 2011 16:26

Något jag dissar är när man har strumpan övanför stöveln. Vissa försöker få stöveln att se längreut men om strumpan inte syns är det OK men inte annars! T ex Rosa strumpor ovanför svart stövlar! Snyggt? NEJ, inte om du frågar mig. Tycker bara det ser konstigt ut!

Usch Så dra ner strumpan nästa gång människor!


  DISS!

Av Matilda W - 13 september 2011 16:00

Jag är med i Hööks fototävling och det hade betytt sjukt mycket om ni hade gått in och rösta på mig! Max 5 min utav eran tid. 5 min skadar inte! Kom igen nu! Alla som röstar får en länkning så skriv om/när ni har röstat!

Här kan ni gå in och rösta! Så söker ni på 'Matilda Westervaldt'


  Snälla! Hjälp mig nu.. RÖSTA!

Presentation


Den här bloggen handlar om min C-ponny Monty Python, även kallad "Pytzan". Vi tävlar just nu LB/LB och satsar på LA/LA 2012. Fråga om du undrar något!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Vill ni ha mer videobloggar?
 ja
 nej

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Gästbok

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards